Proximitat, confiança i experiència: la casa dels teus somnis

El nostre equip de direcció d’obres fa que la planificació, coordinació i control donin com a resultat un projecte integral únic, que sempre compleix amb els estàndards de pressupost, termini i qualitat.

deixa'ns-ho tot a les nostres mans

Construcció

Abordem el procés de construcció de principi a fi ja es tracti de cases, pisos, residencials, naus o locals comercials. Els més de vint anys d’experiència que ens avalen en l’àmbit de la construcció, asseguren els millors acabats i uns resultats òptims.

Executem els treballs de construcció i coordinació d’equips emprant les tècniques més innovadores i els materials més punters, abordant els projectes de forma integral amb l’objectiu d’oferir tranquil·litat als nostres clients.

La nostra experiència ens permet oferir un servei amb garanties de màxima qualitat, i portar un control exhaustiu dels projectes per aconseguir resultats de primera.

Una obra feta a mida

Gràcies a l’equip i la professionalitat de Promocons Sitjà podem oferir als nostres clients l’opció de comptar amb materials personalitzats, per aconseguir aquells resultats i acabats que es desitgin. Oferim diverses opcions per a trobar la solució que més s’adapti a allò que busques, i comptem amb un equip professional i expert que podrà assessorar-te en tot moment, així com resoldre els teus dubtes i inspirar-te si ho necessites.

Especialistes i compromesos

Promoció

Acompanyem al llarg de totes les etapes: des del projecte fins a l’escriptura, ens encarreguem de la gestió dels documents perquè puguis gaudir tranquil·lament de tot el procés, informant-te amb transparència de l’evolució i els avanços. El nostre objectiu és aconseguir uns resultats òptims sense que tu t’hagis de precoupar per res. 

Tot el que busques per a la compravenda

Habitatges amb una relació qualitat preu immillorable, els nostres habitatges disposen de les millors qualitats del mercat a un preu no desorbitat, perquè volem que puguis adquirir allò que sempre havies desitjat. Oferim garanties de qualitat i comptem amb els millors equips i equipaments necessaris per obtenir els resultats que desitges.

Estàs interessat en algún del nostres serveis?